Az iPhone független ára

Senki nem hitte volna, hogy az Applel sorra lepaktáló országok telefontársaságai után, lesz egy ország, ahol fityiszt mutatva az üzleti modellre kiharcolják a független iPhonet. Franciaország lett az első, amely nagy ívben tesz az Apple üzleti praktikáira, és a vásárlók érdekeit szem előtt tartva szolgáltatófüggetlen iPhone árusítására kényszeríti a gyártót. Azt ugye már tudtuk, hogy a hivatalos éves szerződéshez kötött modell az Orange hálózatán 399 euró lesz. Most viszont arra is fény derülhet, mennyi lesz az “annyi”.

A találgatások első körben 1000 euróról szóltak. Persze várható volt, hogy jócskán túl fog tenni a független típus ára a már ismert árakon. Jól tudni ugyanis, hogy minden iPhone-ra kötött szerződésből (és persze az utána bonyolitott hívásokból is) rendesen részesedik az almás cég.

iphone fuggetlen ara

Ahogy a képen jól látszik, amit atkusz barátom készített és rajta kedves felesége Lina látható, a független telefon ára 749 Euró lesz.

Az iPhone független ára” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Megvan mi tortent. kaptak az apple-tol levelet, hogy az arak rendben vannak, csak varjak meg a nov 29-et.

  2. Átszámolva mintegy 190-200 ezer forint, ha nem túlzás. Márpedig nem az.Nagyon vágytam egy ilyen telefonra, de azt hiszem ilyen ár mellett leteszek róla. Majd fél-1 év múlva! :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük