Augusztus 20 és a meccs

Nem volt egyszerü egy nap. Na nem! :) Kezdjük az elején Sobeekhoz 5 fele már elindultam, mindenki meg is lepődött, hogy nem késtem sőt még nagyon hamar is jöttem. Nem mintha valaha is késnék!! ;) Na, ittunk. Az apukája, mindig olyan készséges ha inni kell, főleg velem. Persze ő nem ivott. Sobee se. :D Na elindultunk. Kezdetben úgy tünt, hogy inkább augusztus 20.-át és a karnevált részesitik előnyben, és 10 percel kezdés előtt még félig volt csak tele az Olág Gábor uti stadion. Na, de a meccsre mégis 80%-90%-os telitettség lett. A játszma jól kezdődött nekünk.

Jól kezdtünk, de végül Sidibe passzát, Bogdanovics lőtte a hálóba. Huhhh, csak úgy üvöltöttünk! :) Nem lehettünk sajnos nagyon boldogak, mert egy olyan gólt kaptunk, amit azóta se sikerült senkinek se feldolgoznia. Na szóval 20-25m ről kapura küldte, egy nem túl erős lövést az MTK játékosa, amit Csernyánszki csak nézett, azóta se értjük miért csak nézett… Na mindegy, ezek után annyira buzditottuk a csapatunkat, hogy szó szerint zógott a stadion! Ilyet még talán nem is láttam minden szektorban üvöltöttek!!! Meg is lett az eredménye Böőr Zolika sarokrúgását Sándor Tamás bólintotta a kapuba! 2-1! Sajnos, ekkor beálltunk védekezni, és Bogi helyett a mi általunk nagyon nagyon nem kedvelt Kiss Zoli jött be, és ez még sose járt jó dologgal. Zsombi sajna most se nagyon tudta magát érvényesiteni, és gólt kaptunk. Ahhh… :( Ezek után Tamás, Böőr és a többiek hiába nyomták volna a tempót a biró ellenünk volt. Az MTKsok meg hát szinészkedtek. Komolyan! Ahhhh a végén nagoyn ideges volt mindenki és fütyültünk, anyáztunk. Sajnos nem sikerült egy harmadik gólt bevágni. Ahh… Sajnos az idegesség, amiért elbuktuk a győzelmet, sajnos kihozták a hülyeséget a szukrolókból is. Sajnos ennek áldozatává vált Csernyánszki, akit befele menet elég trágárul is kritizáltak, amire Csernyányszki a nemesebb testrészét megfogva mutatta mit kapjanak be. Na erre kitört a teljes káosz, neki akartak ugrani, jöttek a biztonsági őrök kicsit rendet tenni, és rászolni. Norbi kapusunkat meg Éger Laci kezdte behúzni, mert érezte, hogy jobb ha mindenki lehiggad. Sajnálom, de nem kellett volna ennek igy lennie, nem mondom eléggé birálható a Csernyánszki teljesitménye, de a szurkolóknak nem szabad igy birálni a játékosokat, de a kapusunknak se szabad lett volna ilyet reagáni. 1-1. Inkább felejtsük el…. Talán Manchester után, a válogatott meccsek után, nyugottabb hangulatba jobban magunkra találunk. Hajrá LOKI!!!
Na most áttérve az meccs utáni dolgokra. Kisiettünk a plázához ahol Pinkyék vártak, és összefutottunk a jogászokkal is. Josiék felvonultak a 11.-re nézni a tüzijátékot. Na a tüzijáték az elég gáz volt, főleg, hogy háromnegyed órát késett az egész dolog. A pláza mellől nézve alig lehetett az egészből látni valamit, és 10 percnél nem tarthatott tovább. :) Ezek után a Pánic caféba vonultunk, ahol Adriennék is csaltakoztak szerencsére hozzánk, és Kata hugom is. Ott aztán jó volt a hangulat. Nagy nehezen elszabadultunk a pia fogságából, és kétfelé szakadtunk. Sobeek a nagyerdő felé, mi a város felé. Mivel végül is nem találtunk semmilyen szimpatikus helyet, bementünk Zitáék után az Excaliburba. Utána pedig már csak hazafele vihetett az utunk. Mozgalmas és élményekben dús egy nap volt, nem volt valami nagy bulizós nap, de én örültem, hogy igy alakult. :) Ennyi Azóta józanodom és borogatom a lábam, mert sok gyaloglástól nagyon megfájdult mára.

Augusztus 20 és a meccs” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Nekem ott a nyugdíjas szektor környékén nem tűnt az átalgosnál nagyobbnak a szurkolás:) Na majd szerdán a Puskásban!:D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük