Apple termék palettája a kezdettől

Ezt a kis videó részletet sikerült kimentenem az aktuális Macians adásból (amik a terveim szerint majd szerepelni fognak itt is). Nagyon tanulságos. Névvel, dátummal, és képpel jeleníti meg az Apple ismertebb termékeit. Mindenkinek ajánlom, aki kicsit nosztalgiázni szeretne.

Play

Apple termék palettája a kezdettől” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Esetleg nem lehetne megoldani, hogy a régi adások mellett párhuzamosan pl. szombatonként elérhetővé tennéd az aktuális heti műsort? Csak azért, mert csütörtökönként szerintem sokan nem tudják online megnézni, viszont hétvégén több idő jut rá. Én mindig letöltöm a napi adagot, alig várom hogy megjelenjen, viszont hétvégén sajnos nincs mit nézni:)

  2. Bodiboy, ezek a hetkoznapi reszek feldolgozasa es elerhetove tetele is sajnos eleg sok idomet veszik el. Gyujtom en is (amennyit tudok) a friss adasokbol, es amint lemennek a regi reszek (ilyen tempoba meg 1,5 honap) folytatodni fog a frissekkel amint beerem oket. Ezeket az uj adasokat is fel fogom rakni olytatolagosan podcastra is. Addig viszont a hetvegemet mar nem tudom erre aldozni, sorry!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük