Xorp Blog Podcast

Apple: a Vista “elronthatja” az iPod-okat

Az Apple arról tájékoztat a webes támogatási fórumán, hogy bizonyos esetekben az iTunes 7.0.2 használata esetén a Vista “elronthatja” az iPod-okat. Ez akkor következhet be, ha valaki a Windows System Tray (tálcán az óra mellett) levő “Safely Remove Hardware” lehetőséget használja az iPod-ja leválasztására. Hogy mit jelent az “elronthatja” (“may corrupt”), arról nem szól a bejelentés. Mint ahogy arról sem, hogy ez vajon minek a hibája, az iTunes-é, a Vista-é, vagy mindettőé.

Ejecting an iPod from the Windows System Tray using the “Safely Remove Hardware” feature may corrupt your iPod. To always safely eject an iPod, choose Eject iPod from the Controls menu within iTunes.

Mindenesetre az Apple azt javasolja a felhasználóknak, hogy az iTunes következői kiadásáig várjanak a Vista-ra való frissítéssel. Ha mégsem tudnak várni, vagy olyan hardvert vettek, amire Vista volt előtelepítve, akkor hasznos tanácsokat találhatnak itt. Eredeti cikk itt.

Categories: Apple, Informatika

Sofa Control: Géped teljes irányítása a Apple Remote-tal » « FreeRA, FreeCNC: Játszunk Red Alert-et bármilyen OS-en

2 Comments

  1. Ez azert eleg fake nek tunik. foleg h lefogadom h az itunes hardware eltavolitoja ugyanaz mint amivel a win tavolitja el a hw/t. apple csak szeretne visszafogni az eladasokat. :D hozza teszem en orulok neki, ne is terjedjen az a szemet… (bar ugyis fog)
    peace

  2. Ez hülyeség! Vistám van, és még soha nem választottam le másképp az iPodomat, mint ‘safely remove hardwer’ a tálcán… Mégsincs semmi baja. ;)

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: