Aktuális dátum az iCal ikonján

Bizonyára már Te is eltöprengtél azon, hogy az iCal.app kis naptárja a Dock-on miért nem a pontos dátumot mutatja?! Milyen jó lenne, ha ezt tenné, és egy évben nem csak egyszer Június 17-én mutatná csak a pontos dátumot. Persze mint sejtitek van megoldás. A program neve: iConiCal.

A mini alkalmazás végül is csak annyit tesz, hogy a meghívásakor elindítja automatikusan az iCal programot, aminek Dock ikonját kicseréli az aktuális dátumra. Ha viszont már ki tudjuk cserélni, akkor változtathatunk a designen is. Erre a kis alkalmazás beépített sablonokat biztosít számunkra.

Egyetlen negatív dolog, hogy nekünk kell biztosítanunk az alkalmazás minden napos meghívását, vagy automatikusan vagy manuálisan. Amennyiben valaki a beállításokat akarja elérni a program futtatása alatt tartsa az Alma billentyűt nyomva.

iconical

A program teljesen ingyenesen elérhető innen, ha valakinek felkeltette az érdeklődését.

Categories: Apple, Informatika

6 Comments

  1. Nem kotozkodeskeppen, de ha fut az ical, akkor az aktualis datumot mutatja.

  2. Az oldalad viszont hulye, mert safarival osx alol irok.

  3. A kotozkodes vegulis jogos! :P De ez pont arra valo, hogy mint nallam is az iCal tobbnyire nem aktiv, es ugy is a jo datumot mutassa! :P

    Az internet explorered meg MUHAHAHAA :D De komolyan…. :D Ez elv mukodik… Nem lehet hogy vmi “tweakerrel” megvaltoztattad a safari altal hatrahagyott “lenyomatot”? tehat a safari verziojat meg nevet?

  4. Safari 3.0.3 Semmi extra nincs ala felteve. Fura.

  5. OFF

    Örülj, hogy az országod legalább jó :D

  6. Na igen mert azert mas plugin a felelos :P

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: