Hónap: 2007 május

Egy hét szünet!

Sajnálatos módon ki kell hirdetnem egy hét szünetet. Ez a mostani hét minden szempontból túlterhel. Főleg az iskolai dolgok amik tönkreteszik az egész beosztást, de nincs mit tenni… Egy hétig most egész biztosan nem lesz semmilyen új bejegyzés. A maradék Macians részek is csak jövő héten folytatódnak. Bízom benne akkora sikerül mindent teljes mértékbe, és maradéktalanul teljesítenem. Addig is mindenkinek jó blogozást kívánok!

Latin közmondások

A nagy bölcsességekhez nem kellenek hipermodern technikák. Nem kell hogy az ember agysebész legyen, vagy hogy mindig tudja mi miért történik. Mi se bizonyítja ezt jobban, hogy legtöbb bölcsességünk a nagyon régi időkből származik. Ezekből találtam egy gyűjteményt egy wiki oldalon (itt), amit itt is közzé tennék.
Continue reading

Company Dinner a nagyfőnökökkel

Régi hír már a YGOMI cégcsoportnál, hogy a megnyitást követően, egy rövid ideig Debrecenben tartózkodnak a vállalat nagy emberei, köztük a tulajdonos Russel Shields is. Búcsúzásként a cég összes dolgozója számára meghirdetett vacsorával tisztelt meg minket a vezetőség. Mi újak, és sokan akik már régebb óta dolgoznak itt, se vettek még részt ilyenen. Maga az esemény a Kölcsei Központban lévő Hotel Lycium-ban került megrendezésre. Igazi puccos eseményt kell elképzelni. Érkezéskor mindenki kapott pezsgőt (welcome drink), majd sörözni, borozni lehetett, ki-ki kedve szerint trécselhette el a közel 40 perces álló fogadást.
Continue reading

Iskolai vesszőfutás és elfoglaltság

Igen a mostani időszakban is elég gyérek az érdekes bejegyzések. Azért gondoltam tájékoztatom az érdeklődőket, hogy ez főleg az iskolai vesszőfutásomnak köszönhető. Külön ki se térek rá az oktatási rendszerünk, és a bürokrácia hogy nehezíti meg az életem… Már egy hónap sincs hátra az államvizsgámig, és következő hét a szakdolgozat leadási határideje. Így sűrűsödött a napirend. Ezen elfoglaltságok mellett is “dübörög” a munka… Most köszönhetően a hosszú hétvégének több idő lesz mindenre, és ti is több érdekes bejegyzést olvashattok.
Continue reading

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑