Radio 1 iTunessel: Végre megy

Egyik kedvenc rádióm a Rádió 1 (Csak igazi mai sláger MEGY! :D ). Eddig nagy szívfájdalmam volt, hogy csak Windows Media Playerrel, vagy más platformokon VLC, MPlayer segítségével lehetett hallgatni interneten keresztül. iTunessal hiába próbálkozott bárki. Anno még amikor dolgoztam Nyíregyházán akkor próbáltam sok féle megoldást, de végül feladtam. Most Sobee barátom rám szólt, hogy azonnal hallgassak Rádió 1-et. Mire a régi ogg linket előkerítettem az oldalról már persze vége lett a számnak. Ekkor viszont felnéztem a Rádió 1 weboldalára, és láttam két (nekem) új netrádiós link lett kitéve.
„Radio 1 iTunessel: Végre megy” olvasásának folytatása

Első versenyképes merevlemez mozgó alkatrész nélkül

Egy amerikai vállakozás a napokban jelentette be, hogy piacra dobja a világ eddigi legnagyobb – már a kurrens hagyományos asztali egységekkel összevethető kapacitással rendelkező – mozgó alkatrész nélküli merevlemezét. Az Adtron ún. „Solid State Flash Disk” egységei az eddig jellemzően csak memóriakártyákból, tollmeghajtókból ismert Flash technológiára épülnek, utóbbiakkal szemben azonban akár 160 GB kapacitás biztosítására is képesek.
„Első versenyképes merevlemez mozgó alkatrész nélkül” olvasásának folytatása

Hálózat szimulátor: Packet Tracer from Cisco

Talán öt évnyi tanulmány után sikerült valami hasznosat is tanulni. Ez se inkább a sulimhoz köthető mint inkább a Cisco egy szimulátor-, oktató-, saját programjához. Hálózatok órán tanult unalmas demagóg duma után a tanár úr e programmal illusztrálta a tanult dolgokat. A program bár némi hiányossággal is bír azért a maga nevében egyedülálló.
„Hálózat szimulátor: Packet Tracer from Cisco” olvasásának folytatása

Linkek bővítése, megnyirbálása

Na igazán eljött az idő, hogy újra helyrerázzam a blogon található Link ajánló (jobb oldali menüben csoportosítva láthatóak) elemeit. Sajnos sokan abbahagyták a blogozást, vagyis általam nem ismert helyen folytatják, sokan új helyre költöztek, amit közzé is tettek, ezeket én is módosítottam. Akkor most legyen itt egy rövid lista akik most felkerültek.
„Linkek bővítése, megnyirbálása” olvasásának folytatása