Beszéljükmac találkozó 2. alkalom

Fú, rengeteget készültünk rá, és igazából kíváncsian vártam, kik jönnek el újra, hisz az első után az jön vissza, akinek tetszett a társaság. Bíztam benne, hogy a régiek közül mindenki el fog jönni, és bíztam benne, hogy ha nem csak beszélgetősre vesszük a dolgot, és úgymond termékbemutatóként demózgatunk, még több új embert vonz majd a dolog. Na de kezdjük az elején. Edit és én öt perccel három előtt már ott is voltunk, a helyszínen.

„Beszéljükmac találkozó 2. alkalom” olvasásának folytatása

Szerdán elhallgat a Radio Deejay

A baráti társaságom és persze az én kedvenc rádióm is, a RadioDeeja. Nagyon jó bulis zenéket nyomnak, és a műsorvezetők is baromi hülyék, és nem utolsó sorban az egész struktúra, design, és benyomás baromi jó, és dinamikus ,fiatalos. Rengeteget hallgattuk. Sobee és Josee szerintem Magyar Államháztartási Hiány felét elküldték smsbe számok címét megtudva. Jövő szerdán végleg elhallgat a Radio Deejay.

„Szerdán elhallgat a Radio Deejay” olvasásának folytatása

MonaPhone Developer Team

Behoztam a fényképezőt, mivel bent is mindenki fotó masinát akar vásárolni, és gondoltam, akkor már megörökítem a MonaPhone csapatát is, csak a miheztartás végett. :) Nagyon sok mindent nem akarok hozzáfűzni, csak, hogy hivatalosan milyen feladatkör töltenek, be és hogy ha már nem dolgoznak nállunk, azt külön megjelölöm. Ezek persze csak arra vonatkoznak akiket szerencsém volt ismerni. Na akkor lássuk:

„MonaPhone Developer Team” olvasásának folytatása

Ingyenes Podcast rajzfilmek naponta

A Frederator Studios egy újabb Podcast-ot indított, amelyben régi amerikai rajzfilmeket fognak kiadni, ingyenes letöltési lehetőséggel. A rajzfilmek között olyanok szerepelnek majd, mint a "Bugs Bunny", "Mighty Mouse", "Daffy Duck", "Betty Boop", "Little Lulu", "Porky Pig", "Donald Duck" és "Felix the Cat". Baromi jó újra látni ezeket a kis idétlen, de annál megnyerőbb kis rajzfilmeket. Akik ezeken nőttek fel, szinte kötelező darab. Letöltés után ezek egyszerűen felmásolhatóak a népszerű videó iPod lejátszókra is.
Az ingyenes Podcast-ra  ezzel az iTunes linkel iratkozhattok fel.