Xorp Blog Podcast

Month: november 2005 (page 1 of 10)

Milló dolláros honlap

Ez egy weboldal ahol, inden pixelt meg lehet venni 1 dollárért, 100 dolláros blokkokban. Csávó már eladott 100 ezer dollárt. Nem rossz, egyáltalán nem rossz. Mint egy nagy hirdetőtábla. :)
Az oldal elérhető itt.

Alma színe a Book-ok hátán

A MacMine kiadott egy ismertetőt, amivel bárki kedve szerint megváltoztathatja az iBook-ja hátulján az alma színét. Bár egy kis csavarozás, meg miegymás kell hozzá, ha elég ügyes vagy szép zöld almát is varázsolhatsz a notebook hátára.
Continue reading

Visszaút Miló Vikivel

Hétfőn alakult úgy, hogy Attila kollégám is Debrecen fele jött munka után, szóval gondoltam utazhatnánk együtt. Így is lett. Bár sietősre vettük az utunkat a vasútállomásra, így is majdhogynem lekéstük az InterCity-t egy kedves értetlen paraszt miatt, aki feltartotta a sort. Na mindegy. Elértük felpattantuk, de Attilát nem érdekelte hova szól a helyjegyünk, ment amíg meg nem látott egy üresebb kabint, és belökte magát. Én követtem.
Continue reading

Új kategória: Nyíregyháza

Mivel ott dolgozok mostmár lassan egy hónapja, és elég sok említésre méltó dolog történik, ezért ideje megalkotni ezt a kategóriát. Ide akkor azok a bejegyzések fognak kerülni, amelyek valamilyen szinten Nyíregyházához, vagy ott történt eseméynhez köthetőek.

Új kategória: Programozás

Mivel elméletileg én programozó matematikusként kezdtem, vagy mi a szözs. Így épp ideje, hogy programozás kategóriát nyissak, és oda hasznosnak tűnő dolgokat halmozzak fel. Alapvetően nem tartom magam egy nagy fejlesztőnek, így szerintem alap dolgok kerülnek majd szerintem ide, tehát ne várjatok tőllem forradalmi áttöréseket. Kis csetlő-botló alap, és számomra fontosnak ítélt kódok/kódrészletek fognak itt szerepelni. Remélem lesznek olyanok akiknek talán ezzel segíthetek.

Olderposts

Copyright © 2020 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑