Ingrid Hurrikán

Már régebben volt, és azóta több neves vihar is végigsöpört a földünkön, hatalmas pusztítást hagyva maga után. Mégis ennek a hatalmas természeti erőnek van egy bizonyos bizar szépsége. Voltak akik képekre örökítették a vihart, ezen néhány képből csináltam egy albumot. Akiket érdekelnek a képek annak katt ide.

Fixit Guide

Az Apple mobil gépei híresek arról, hogy szerkezetük olyan kacifántosan, és bonyolultan van megoldva, hogy szétszedéséhez nagyon ajánlott a részletes szervíz kézikönyv. Most találtam rá egy oldalra, ami az egyszerűbb elemek cseréjét illetve hozzáférhetőségét próbálja bemutatni. Az összes apple mobil gép, és a Mac Mini szervizelésébe ad némi segítséget. Aki akumlátort, wifikártyát vagy hasonlót akar gépén cserélni annak jó kiinduló pont lehet ez az oldal. Elérhető itt.

A világ összes fájl formátuma

Most akadtam rá egy oldalra, amin megpróbálják a létező fileformátumokat kiterjesztésük szerint, és azon belül is abc sorrendben kategorizálni. A mostani adatbázisuk mérete 3181, de ez a szám egyre csak nő és nő… Az adatbázis segítségével, ha épp nem tudnánk, egy file-t mivel kellene megnyitni, az adatbázis információinak köszönhetőően támpontot kaphatunk. Hasznos lehet. Ha érdekel katt ide.

Két góllal alázta a Bajnokcsapat a Listavezetőt

Úgy indultunk el, a Fehérvár elleni mérkőzésre, hogy Sobeeék pécsi rokona is velünk tartott, és persze ez egyet jelentett az ivással. :) Dél körüli meccsen se voltam még nagyon, de mindent el kell kezdeni valamikor. Ennek a meccsnek szimbólikus, de fontos tétje volt (Sobeejék 40eHuF-os TippMix fogadásáról nem is beszélve), hisz a listavezető Fehérvár látogatott el a debreceni Oláh Gábor úti stadionba, és egy győzelemmel az első helyre törés volt a tét.
„Két góllal alázta a Bajnokcsapat a Listavezetőt” olvasásának folytatása