wireless Mighty Mouse

Nyári újdonságként megérkezett a vezeték nélküli Mighty Mouse. A Bluetooth technológián alapuló eszköz végül is nem egy meglepő termék, ha csak az nem miért kellett rá eddig várni. A már meglévő wireless egér és az eddig vezetékes Mighty Mouse lett végül is összegyúrva. Egyszerű nagyszerű. Sajnos amióta megjelent a Mighty Mouse sokan panaszkodnak rá, talán ezeknél az egereknél már ezeket a dolgokat is figyelembe vették és kevesebb probléma fog napvilágot látni velük kapcsolatban.

Az eszköz megbízható és biztonságos kapcsolatot biztosít és a sztenderd optikai egereknél 20x érzékenyebb követést ígér. Gombjai természetesen külön programozhatóak és a felső részén megtalálható a már jól ismert görgető labda is.

indextop20060707.jpg

Az Apple szerint a Migthy Mouse kiváló választás lehet a vezeték nélküli billentyűzetek használóinak, illetve a MacBook és MacBook Pro tulajdonosoknak is. A termék érdekessége, hogy egy, vagy kettő db. ceruza elemmel is tökeletesen működik. Kettővel persze tovább bírja, de 1 db. AA elemmel is használható.

wmightymouse

Az egér ára 69 USD és azonnal megrendelhető/megvásárolható az Apple kereskedőkön keresztül. Az új egér itt megtekinthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük