Frozen Bubble

A Frozen Bubble játékmenete rendkívül egyszerű. Van egy bájos kis lila pingvinünk, aki az igluja tetejére épített egy színes gömböket lövöldöző, amúgy teljesen ártalmatlan ágyút. A színes gömbökből a képernyő felső részén legalább három azonos színűnek kell összeérnie hogy leessenek. Mindeközben az idő előrehaladtával folyamatosan jön lefele a tető. Amikor a fenn található gömbök elérik a pingvin ágyúját, vége a játéknak, De csak addig, amíg meg nem nyomjuk az Enter-t és folytatjuk ugyanarról a pályáról. A játék csak akkor fejeződik be, ha kilépünk, vagy teljesítettük mind a 100 szintet.

A grafikája nem túl bonyolult, viszont azt igényesen készítették el, mindehhez társul 3 professzionális minőségű 20 csatornás zene, 15 sztereó hanghatás. 2 játékos módban is játszható, pályaszerkesztőt is tartalmaz.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, engem hosszú időre odaszegezett a monitor elé. Szerencsére egy vállalkozó szellemű emberke készítettek több portot is a játékról, így érhető el minden féle linuxos distribúcióra, windowsra, és még Mac Os ekre is a csomagok. Ezt megtaláljátok a letöltések között. Ha valaki a forráshoz szeretne hozzájutni vagy esetleg más disztribúciók csomagjait keresi, annak érdemes ellátogatnia a játék honlapjára, ide.

Frozen Bubble

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.