Újabb cikkíró a Blogon

Úgy tűnik sikeresnek mondható a kezdeményezésem, miszerint másokat is bevonok a Xorp Blogon olvasható cikkek készítésébe. Nagy Zsolt barátom volt az első, és ez idő alatt kiváló munkát végzett. Sok precíz és színvonalas iromány olvasható már a blogon tőle, és bízok benne ez a jövőben is így fog ez maradni. Most viszont örömteli hír, hogy egy másik kollégám is csatlakozik a csapathoz. Bár őt nem én kértem fel kifejezetten, hanem ő ajánlotta fel a szolgálatait, mégis nagyon örülök, hogy ő is a csapat részévé válhat.

nora

Akkor pár szó had essen róla. A bájos hölgy neve Udvarfalvi Nóra. Régi „rókának” számít a mostani cégnél ahol dolgozunk, bár ő több posztot is megjárt már, jelen pillanatban egy munkakörben töltjük az időt. Mindig kíváncsi voltam rá milyen lehet egy informatikus nő, ő pedig egy igazi informaikus csaj. Nagyon otthonosan, magabiztosan mozog az informatika világában, bár saját bevallása szerint nem kifejezetten kockafejű, és főleg nem a mély rendszerszintű, programozói ismeretek guruja.

Tapasztalataim szerint jó informatikai alapjai vannak, első magyarázatra megérti a dolgokat, nagyon igényes a tartalomra és szép munkára. Ezeken felül több nemzetközi élménye miatt kifejezetten jó angol tudása is van, ami szintén jól jöhet a külföldi cikkek esetében.

Bízom benne munkája révén az olvasók is gazdagodnak, és ő maga is sok új tapasztalatot és információt gyűjt majd be.

Újabb cikkíró a Blogon” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük