Bérkalkulátor: Hova is megy az a sok pénz

Gondolom rengeteg embert bosszant, hogy a bruttó béréből néha nevetséges összegeket vonnak le. Engem is érdekelt milyen címen, mennyi pénzt vonnak le, és így találtam két bérkalkulátort is.

Sajnos mindkét esetben is csak az általános adónemeket veszi figyelembe, és kedvezményeket illetően csak a családi állapotot. Persze én sok kiskaput nem ismerek, de tudom hogy pályakezdőknél kevesebb járulékot kell pár évig fizetni a munkáltatónak utánam. Ez pedig csak egy példa. Két linket is lejegyzek, bár ugyan azt tudják. Az egyik itt, a másik itt érhető el.

berkalkulator.jpg

Bérkalkulátor: Hova is megy az a sok pénz” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Hat talan jobb lett volna ha nem tudok rola. Ez nem javitott a munkakedvemen. Nem is beszelve a kormanyrol, a ‘demokraciarol’ es az alamrol alkotott velemenyemen. A munkaado havi koltsege lepett meg a legjobban. Hogy miert is van ennyi ado? Talan, mert nem a meglevo adokat probaljak kovetkezetesebben behajtani, hanem uj adokat vezetnek be. Persze fantazia nelkul(pl kulonado. Legalabb mas nevet adhattak volna neki).

    A felesegem mostanaban kezdett cikizni a sulyom miatt, mert mitagadas meghiztam kicsit. Ez csak ugy jon ide, hogy elkepzeltem milyen kellemetlen lenne, ha mondjuk a nadragszijjamat kezdenem behuzni es nem kevesebbet enni.

    A lenyeg: a progi hasznos. Koszi

    ui.: Nem tudsz valami magassag szuletesi ev -> idealis suly kalkulatort? :D

  2. Hehe… Na igen! Egyel buzacsirat! :) Meg szerintem amiota nincs 1 kollega aki a munkanapok alkalmaval 8-bol 7 oran at basztasson, azota jobb az emesztesed is!!! :)

    Olyan kalkulatort nemtudok, de mivel te fejleszto vagy csinalj egyet :p

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük