Audiobook Builder: Csináld magad hangoskönyv

Az iTunesba már régóta megjelentek az AudioBookok (Hangos könyvek). Az AudioBook részbe nem tudunk csak egyszerűen akármilyen zenét átrakni. Oda csak speciális AudioBook formátumokat tudunk beimportálni. Ilyeneket viszont nem tudunk csak úgy csinálni. Van rá bonyolultabb lehetőség, hogy átkonvertálgassunk mp3 vagy más audio fileket, hogy azokat az iTunes mindezek után audiobookként kategorizálja, de ezt senkinek se ajánlom. Ezzel az új programmal viszont mindenki kedvére csinálhat egyszerűen ilyen audiobookokat.

A program elindítása után egy egyszerű három tabos felületet kapunk. A nyitó tabon tudunk címet és szerzőt rendelni a készítendő hangos könyvünkhöz. Ezen túl ide behúzva egy képet tudunk artworkot is megadni. A második tabon, tudunk fejezeteket megadni. Egyes fejezetekhez tudunk több audio filet is rendelni. Ezeket lehetőségünk van szétbontani, és egyesíteni. A végén egy könyv szerű struktúrát fogunk látni. Ha van CD-nk arról is tudunk beimportálni a számokat, ezzel megkönnyítve egyes audio anyagok digitalizálását.

screenshotaudio_cover

Ezek után már csak finishre kell kattintanunk, és lementeni kreálmányunkat. Egyszerű és nagyszerű. A program sajnos fizetős, de talán a 10 USD árat megéri. Akit érdekel itt érheti el a hivatalos oldalt.

screenshotaudio_chapters

Audiobook Builder: Csináld magad hangoskönyv” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. majd en is ki probalom ha megkapom az egri csillagok hangos konyvet!!! ha valaki tudja hogy hol lehet metalalni az irjon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük